skip to Main Content
Innovatieve Elektra

Innovatieve elektra

De beste elektronische snufjes

De techniek ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Het is soms niet eens bij te houden wat de laatste ontwikkelingen en uitvindingen zijn. Wat is het toch bijzonder dat de wereld om ons heen zo snel verandert en dat er keer op keer verbeterde of nieuwe producten op de markt verschijnen. In dit blog bespreken we wat volgens ons de beste elektronische snufjes zijn, die u op dit moment gewoon in huis kunt halen.

Powerbank

De powerbank is wat ons betreft zeer ondergewaardeerd. Met een goede powerbank heeft u altijd een draagbare oplader bij de hand voor al uw elektrische apparaten. Ideaal voor op vakantie of tijdens een dagje uit. Zo kunt u of mobiel of camera opladen zonder dat u er een stopcontact voor nodig hebt.

Drones

Drones zijn tegenwoordig zelfs voor de gewone consument prima te betalen. En geloof ons: met een drone gaat er een wereld voor u open. U ziet de wereld zoals u hem nog nooit gezien hebt. Het is niet alleen leuk speelgoed, maar levert ook prachtige beelden op.

Dimbare LED lampen

LED lampen zijn sowieso al beter dan andere lampen. Want met LED verlichting bespaart u stroom, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wilt u optimaal profiteren van LED, combineer de lampen dan met dimmers. Met een dimmer zorgt u bovendien in een handomdraai voor de juiste sfeerverlichting op ieder moment van de dag.

Domotica

Onze laatste favoriet op elektronisch gebied: domotica. Met domotica maakt u van uw huis een smart home. Een slimme woning kunt u bedienen vanaf uw smartphone. Koppel de elektronische apparaten aan elkaar en u kunt de lampen, de tv, de geluidsinstallatie of zelfs het koffiezetapparaat bedienen via uw mobiel. U hoeft er zelfs de luie stoel niet voor uit, wat een uitvinding!

Back To Top