skip to Main Content

Laptop reparatie binnen 24 uur!

Laptop reparatie: BSA Online helpt u vakkundig en snel bij het repareren van uw laptop. Breng uw laptop vandaag nog naar ons toe en wij zorgen ervoor dat uw laptop binnen 24 uur gerepareerd is. Onze reparatiedienst doet hard zijn best om uw laptop vakkundig en snel te repareren. Daarbij kunt u bij ons ook uw macbook imac en uw pc laten repareren. Ook bij deze producten zorgen wij ervoor dat uw eigendom binnen 24 uur weer werkt. En weet u niet wat er met uw laptop of pc aan de hand is? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons langskomen zodat wij een gratis diagnose  kunnen stellen.

Geen tijd om uw laptop of pc langs te brengen?

laptop reparatie

Wilt u uw laptop of pc laten maken maar heeft u geen tijd om het product langs te brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe opstuur procedure. Bij onze opstuur procedure kunt u uw laptop of pc gratis en verzekerd naar ons opsturen. Wanneer de reparatie voltooid is kunt u kiezen of u het product wilt bekijken en ophalen of dat wij uw product gelijk retour sturen.

Ook bij het retour sturen van uw gerepareerde laptop gaan wij erg zorgvuldig te werk. Dit komt omdat pakketdiensten niet altijd even netjes te werk gaan bij het versturen van pakketjes. Daarom zorgen wij ervoor dat uw pakket goed ingepakt is om schade te voorkomen. Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op.

Wij repareren ook tablets

Ook bij de reparatie van uw tablet kan BSA Online uw helpen. Onze reparateurs zijn namelijk ook gespecialiseerd in het maken van tablets. Ook uw tablet kunt u naar ons opsturen als u geen tijd heeft om hem langs te brengen. Echter moet u bij het versturen van uw tablet wel goed opletten dat u hem goed verpakt om schade tijdens verzending te voorkomen. Weet u niet wat er aan de hand is met uw tablet maar hij werkt niet meer? Dan kunt u bij ons langskomen voor een gratis diagnose. Heeft u meer vragen over deze diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top