skip to Main Content

Harde schijf recovery

Op zoek naar een bedrijf dat uw harde schijf data kan recoveren? De data recovery specialisten van BSA Online staan u graag ter hulp. Maar om echter uw harde schijf te kunnen repareren moeten wij eerst een diagnose van de schade stellen. In de meeste gevallen is er sprake van val of stootschade en dan is meestal de leeskop beschadigd door de val.

data recovery harde schijf

Maar uw harde schijf kan er ook erger aan toe zijn. Bijvoorbeeld als uw harde schijf een schijfopdracht aan het uitvoeren was toen die is gevallen. In dit geval is er zelfs kans dat uw datalaag beschadigd is. Als dit het geval is kunnen wij alsnog de overgebleven niet-beschadigde data voor u recoveren. Maar om zeker te weten wat er met uw harde schijf aan de hand is zouden we toch eerst een diagnose moeten stellen. Wilt u een afspraak maken voor een gratis diagnose? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op.

Overige data recovery werkzaamheden

Bent u data kwijtgeraakt of verloren op een memory card of een flash drive? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De specialisten van BSA Online kunnen ook in deze gevallen gewoon uw data weer terug zetten. Wel moeten we eerst een analyse uitvoeren wat er precies aan de hand is. Als de oorzaak van het dataverlies bij ons duidelijk is dan kunnen de specialisten van BSA Online beginnen met het recoveren van uw data. Heeft u meer vragen over dit onderwerp of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Per Ongeluk data verwijderd of verloren? Maak je geen zorgen!

Heeft u per Ongeluk permanent data verwijderd op uw computer of laptop? Blijf rustig want wij kunnen uw data alsnog herstellen. Als wij toegang hebben tot uw PC of laptop kunnen wij een programma installeren wat verwijderde data terugzet. Ook als u uw bestanden uit uw prullenbak heeft verwijdert.

data herstellen

Echter is een data recovery helaas niet in elk geval mogelijk. Maar de specialisten van BSA Online kunnen in 99% van de gevallen uw data alsnog recoveren. En zo niet? Dan krijgt u natuurlijk gewoon uw geld terug. Heeft u meer vragen over dit onderwerp neem zo snel mogelijk contact met ons op!

Back To Top