skip to Main Content

Cybersecurity: Datagijzeling komt steeds vaker voor. Zorg dat u geen slachtoffer wordt!

Cyberaanvallen anno 2019 zijn de orde van de dag en komen steeds vaker voor. Ondernemers zijn vaak de dupe van dit soort hack aanvallen. Dit is erg jammer, want in de meeste gevallen kunt u een hack aanval voorkomen. Daarom kunt u bij ons een cybersecurity analyse laten uitvoeren. Aan het eind van deze analyse weet u precies wat de zwakheden zijn waar hackers op inspelen. Als wij eenmaal de analyse hebben uitgevoerd, kunnen wij al uw zwakke punten verbeteren voor een veilige cyber omgeving. Wilt u meer weten over onze cybersecurity analyse of wilt u een afspraak maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Cybersecurity: Cloud Security om een datalek te voorkomen

Cybersecurity Cloud security

Heeft u last van hackers die gevoelige informatie willen buitmaken? Dan is Cloud Security ideaal om uw gegevens veilig te stellen tegen externe bronnen. De specialisten van BSA Online zorgen ervoor dat uw cloud veilig is door middel van encryptie en andere high-tech security features. Op deze manier kunt u een gevoelige datalek voorkomen.

Ook bent u bij gebruik van deze cloud beveiligd tegen zogenaamde brute force aanvallen. Dit betekend dat hackers niet met een wachtwoordlijst duizenden wachtwoorden kunnen raden. Echter is er hier wel een klein nadeel aan vastgebonden: u heeft maar 5 inlogpogingen. Typt u het wachtwoord meer dan 5 keer fout, dan krijgt u 3 uur lang geen toegang meer tot de cloud. Helaas moet dit op deze manier gebeuren, anders kunnen wij u geen 100% veiligheid garanderen. Heeft u meer vragen over Cloud Security? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op.

Cybersecurity: Bescherm uw netwerk tegen cyberaanvallen

Een zeer effectieve manier voor hackers om data te verzamelen is door het hacken van een netwerk. Als de hacker eenmaal toegang heeft tot uw netwerk kan de hacker op afstand virussen op uw computer installeren die hem de volledige toegang geven tot uw computer. Dit kan u voorkomen! Wij zorgen ervoor dat uw netwerk volledig beveiligd is tegen verschillende soorten hackaanvallen. Daarbij krijgt u van ons een hack bestendige router toegewezen. Want ook routers zijn helaas vaak slachtoffer van verschillende soorten hackaanvallen. Onze speciale router is hier niet vatbaar voor. Tenzij de hacker een zogenaamde zero day attack uitvoert. Een zero day attack is een aanval die nog nooit is gebruikt en waar nog geen weet van is in de cybersecurity wereld. De kans dat een hacker een zero day attack op uw netwerk of router uitvoert is minder dan één op de miljoen. Wilt u meer weten over een veilige netwerkomgeving of wilt u uw netwerk door ons laten beveiligen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Wij beschermen u ook tegen DDOS aanvallen, MITM attacks en Ransomware

Cybersecurity DDOS protection

Heeft u een website die wordt geteisterd door DDOS aanvallen? Laat ons de DDOS Protection voor uw website regelen. Onze specialisten kunnen dit binnen 12 uur na aankoop van ons DDOS Protection pakket volledig voor u afhandelen. Maar er zijn helaas ook andere hackaanvallen zoals een MITM attack die voor veel narigheid kunnen zorgen. De specialisten van BSA Online kunnen uw hele netwerk via een VPN tunnel aansluiten.

Op deze manier houdt u hackers die toegang willen tot uw netwerk buiten de deur. En dan heb je nog dat vervelende ransomware. U kunt niet meer bij uw gegevens tot u betaald. Wij raden u in ieder geval niet aan om te betalen! De kans is dan namelijk groot dat de hacker meer geld wilt en u nog steeds geen toegang heeft tot uw data. Laat daarom één van de specialisten van BSA Online naar uw computer kijken. In 99% van de gevallen kunnen wij al uw data veilig stellen binnen 24 uur. Heeft u meer vragen over deze onderwerpen of wilt u een cybersecurity specialist inhuren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Back To Top