skip to Main Content

Wat is een SEO ?

BSA Online heeft jarenlange ervaring in het maken van websites die goed vindbaar zijn in Google door middel van SEO. Maar wat is SEO nou precies? SEO staat voor search engine optimalisation en heeft betrekking tot de vindbaarheid van de website in Google. Met andere woorden SEO zorgt ervoor dat u goed vindbaar bent in de zoekmachines. Een goede website maken kan erg lastig zijn daarom raden wij u aan om de professionele marketeers van BSA Online het werk te laten doen. Deze marketeers zorgen ervoor dat de juiste zoekwoorden en andere relevante elementen in uw website zitten.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO website maken

SEO is erg belangrijk voor de vindbaarheid van uw website. Als u niet in Google te vinden bent komen er natuurlijk minder mensen op uw website terecht. Daarbij zit in het SEO pakket van BSA Online Linkbuilding. Met linkbuilding helpen wij de vindbaarheid van de site verbeteren en behouden. Heeft u meer vragen over dit onderwerp? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op!

Wij zorgen ervoor dat uw website er prachtig uitziet.

Als u ervoor kiest een website bij ons te laten maken zorgen wij ervoor dat uw website in detail wordt afgewerkt. Daarbij kunt u ons suggesties geven hoe u uw website nou eigenlijk wilt hebben. Denk hierbij aan kleur, contactformulieren, huisstijl, navigatiebalken, buttons en nog veel meer verschillende elementen. Wij kunnen u altijd vakmanschap en kwaliteit garanderen. Dit komt omdat onze CSS en HTML codeurs al meer dan 10 jaar lang actief zijn in de webdesign branche en standaard kwaliteit leveren. Heeft u meer vragen over dit onderwerp? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

SEO website Elementen bij BSA Online

SEO website voordelen

➝ SEO meta omschrijvingen.
➝ SEO alt teksten in foto’s (zoekwoorden)
➝ SEO Marketing teksten met zoekwoorden
➝ SEO Sitemaps (URL met alle pagina’s van uw website)
➝ SEO Plaats Pagina’s (Lokale pagina’s)
➝ SEO Linkbuilding (links van externe websites naar uw website)
➝ SEO Anchor links (interne linkjes op dezelfde pagina)
➝ SEO Permalinks (URL)
➝ SEO Zoekwoorden onderzoek
➝ SEO HTML Alinea koppen (H1,H2,H3)
➝ SEO Mobiel vriendelijke website
➝ SEO Page speed (website die snel laad)
➝ SEO Google Mijnbedrijf (bedrijfsinformatie in Google)
➝ SEO Google Mijnproducten (productinformatie in Google)
➝ SEO Video’s op YouTube met zoekwoorden
➝ SEO Beveiliging HTTPS
➝ SEO interne links

Voor meer informatie over deze onderwerpen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Back To Top